Over bedrukte bekers

Het ontwerp wat je hebt goedgekeurd gaan wij ‘om zetten’ zodat die aantrekkelijk op de kartonnen koffiebeker komt te staan.

Momenteel bestaan er heel wat verschillende video bewerkingsprogramma's. Hierbij kun jouw heel eenvoudig ons video produceren zoals jij hem wilt merken. Neem bijvoorbeeld hete foto's ofwel opwindende video's over de persoon en zet zijn ofwel hoofdhaar favoriete muziek eronder.

Schrijf u dan ook in vanwege onze inspirerende nieuwsbrief en wees iedere keer op de hoogte van dit laatste nieuws.

Op deze methode vindt u dan ook iedere keer een juiste bekers. Bekijk hieronder onze categorieën. Klik op het soort beker het u dan ook zoekt en u dan ook wordt achteraf direct naar het productoverzicht gestuurd met een desbetreffende categorie. Hier kan u dan ook uw producten vervolgens bestellen.

Over standaard drinkbekers betreffende siliconen deksel en gripband en roestvrijstalen bekers tot waardevolle meeneembekers wegens salades. Ook hebben wij een aantal kunstbekers in ons assortiment, makkelijk stapelbaar en perfect om mee te nemen vanwege bijvoorbeeld een picknick.

Indien u dit weleens bent betreffende dit ontwerp kunnen we aan de slag betreffende de produktie over de koffiebekers to go. Doordat wij bovenop dit productieproces uithangen kunnen we na de bestelling en akkoord direct met een slag.

Zo er al ons aantrekkelijk ontwerp is geschapen in onder andere Adobe Photoshop, dan kan deze op deze plaats gemakkelijk worden geüpload.

Een bedrukte mok kan zijn ons uniek cadeau wegens vele gelegenheden. Laat een mok drukken met een grappige selfie of een opwindende vakantiefoto als origineel verjaardagscadeau. Of laat een jarige versteld ogen van de magic mok; een magische mok waarbij de foto tevoorschijn komt als daar ons warme drank in zit.

Bent u dan ook van plan teneinde leuke traktaties uit te delen met uw collega's mits cadeautje? Dit kan ontzettend opwindend bestaan om ons mok te drukken met ons merknaam of benaming en een mok te vullen met lekkere snoepjes, onder andere pepernoten voor Sinterklaas of wat leuks wegens bedrukte bekers kerst!

Ons merknaam op mok kan zijn ons opwindend geschenk teneinde straat te melden, doch betreffende ons gepersonaliseerde mok zult u uw relaties absoluut verrassen. Zo kunt u bijvoorbeeld een mok laten bedrukken met de namen van uw relaties. De mok betreffende titel erop kan zijn vervolgens heel leuk om weg te melden gedurende verjaardagen ofwel eenvoudig zodra bedankje.

Wilt u uw koffiebekers drukken in dit formaat 230cc/8oz betreffende full color design, ofwel in ons oplage lager dan 10.000 stuks betreffende verdere vervolgens een paar kleuren? Dan raden wij met teneinde koffiebekers te drukken met full color druk.

isoleerbekers. Als u deze mokken wilt drukken betreffende uw logo ofwel ons opwindende, aansprekende tekst zult u letterlijk merkbaar bestaan bij uw relaties. Het kan zijn immers verder een heel bruikbaar relatiegeschenk het overal wegens kan worden gebruikt? Dit kan zijn daarom ook een heel voelbaar relatiegeschenk.

Bekers drukken verrichten wij alang jaren. Via die jarenlange ervaring mogen we heel wat verschillende soorten en maten bekers drukken. Denk hierbij met frisdrankbekers, maar ook juiste drukken van koffiebekers, ijsbekers, popcornbekers, espressobekers en koffie to go bekers. Het vervaardigd ook niet uit wat voor bekers u wilt kopen, we helpen u gaarne teneinde deze bekers te laten bedrukken.

Dit grote voordelig van sublimatiedruk is het de print basisbestanddeel is aangaande dit artikel, het betekent dat dit ook niet snel gaat slijten en lang goed op de mokken en bekers blijft uithangen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *